Rustik belysning – Antler ljuskronor

Bland de många stilar och teman som dominerar inredningen finner rustik stil en ökad preferens bland husägare. Det är inte bara layouten, färgkombinationerna eller möblerna som bidrar till de råa tilltalarna hos dessa hem, utan det är också belysningsschemat.

En populär stil med rustik belysning är antler ljuskronor. Ljuskronor är en oundviklig del av belysning i vardagsrum. Mindre versioner av dessa armaturer, ofta kallade mini-ljuskronor, används också i utrymmen som foajéer eller gångvägar. De fungerar inte bara som ljuskällor utan också som mittpunkter som väcker uppmärksamhet och vördrar tittarna.

Ljuskronor gjorda av original- eller konstgjorda horn är en av de mest lämpliga armaturerna för att få hem det rustika utseendet. Den asymmetriska stilen och de tråkiga bruna nyanserna på hjorthornet ger en enkel och osofistikerad känsla och framkallar en rå vädjan som för en nära naturen.

Lämna ett svar