Semesterdekorera med solträdgårdsljus

När vädret blir kallare och slutet av året närmar sig är det dags att överväga din semesterdekoration. Solsträdgårdsbelysning är ett bra energieffektivt sätt att fira säsongen och hålla din elräkning på en hanterbar nivå. Valet av dessa lampor beror dock också på antalet solljustimmar i ditt område.

 Här är tre fantastiska ljusstilar som säkerligen ger en färgstark skärm.

Solsträngljus

Mycket lik traditionella strängljus, dessa lampor är mycket bekvämare att installera. Eftersom varje sträng innehåller sin egen energikälla behöver du inte ansluta strängar tillsammans. De fungerar bra där traditionella elektriska källor inte kan nås utan användning av elkablar eller installation av ett utomhusuttag. Det viktigaste du behöver vara orolig för är att se till att solpanelen som ingår i varje sträng placeras i en position där den kan laddas i solljus under dagsljus. Dessa lampor finns i olika färger och tänds mellan 6-10 timmar på en enda laddning. Dessa lampor kan också användas för att dekorera växter och häckar som häckväxter heijnen.

Dekorativa trädgårdsstatyer

Många semestervisningar inkluderar figurer som ser bra ut under dagen. Några av dessa statyer kommer med solljus så att du också kan njuta av dem på natten. Jultomter, snögubbar och änglar är bara några av de typer av solstatyer som finns att lägga till i din semesterdekor. En enkel sökning online för vilken typ av staty du vill kan ge dig möjliga källor till semesterstatyer.

Andra färgglada lampor

Strålkastare och trädgårdsstatyer är inte det enda sättet att skapa en trevlig semestervisning. Många vanliga solbelysning och gångbelysning finns i en mängd olika färger som kan användas under hela året. Om du bor i varmare väder och har en damm eller en pool kan du till och med lägga till din semestervisning med färgade flytande solbelysning. Med lite kreativitet kan du hitta många solalternativ för din semestervisning.

Lämna ett svar